Ljussystrar behöver varandra

Ljussystrar behöver varandra

Ljusarbetare över jorden kan ibland utmanas av mörka energier därför behöver ljuset bli starkare för att övervinna mörkret. Hur kan vi hitta varandra, vi ljussystrar i en mörk tid? Genom att dela det som hänt oss, att vi drabbats av mörkret och hur utsatta vi har blivit. Om ingen vågar säga som det är, hur ska då sanningen komma fram? Många ljusarbetare upplever att det kan vara tufft att vara öppen med sitt arbete eftersom det inte accepteras i alla fack. Ja, till och med i kyrkan kan mörkret ta sig in och utmana de som arbetar i kärlekens tjänst. Ofta är ljusarbetare mycket sensitiva. Vi känner in och läser av och läser igenom människor, vi ser mörkret härska i människor och vi ser sjukdomar skapas just i dessa kroppar. Vi ljusets systrar vet att med våra sinnen när något är rätt och när något är mycket fel. Vi känner av blixtsnabbt när någon eller något är i obalans. Mörkret kallar det svaghet och kan utnyttja det i tuffa stunder men vi ljusets systrar vet att vi besitter superkrafter som behövs för att rädda jorden och människorna. Vi ljussystrar behöver varandra för att stå starka , uthålliga och tålmodiga i mörkrets korridorer. Så att vi kan gå rakt genom det oupplösta och svarta. Vi behöver lyfta oss själva och dela våra gåvor med varandra så att vi kan hela den här världen. När vi tlllsammans använder vår kraft kan vi förflytta berg och healing kan ske på nolltid. Många människor behöver vår hjälp. Rädsla har lamslagit många delar på jorden men det beror på att människorna har stagnerat i sin energi. Där sann kärlek växer kan inte rädsla existera. Låt Gudskraften i oss få skina klart så att vi bara genom att vara ljuset kan läka de människor vi möter och gemensamt skapa en ny jord.

Har du råkat utför mörkrets makter och hur övervann du det ?

Vägledning.nu är ett nätverk och gemenskap för att förena ljusets systrar och bröder. Välkommen hit!

Lämna ett svar