Är du redo?

Är du redo?

Hur vet man att man är redo för att kasta sig ut i det okända och att alla universums odds är till sin fördel? Hur vet man att man verkligen kan lita på sin magkänsla? Hur vet man när man tar rätt eller fel beslut?
Visste du att ditt undermedvetna kommunicerar med dig på flera olika sätt? Att det sänder subtila signaler hela tiden för att uppdatera dig om din fysiska kroppsfunktion, ditt mentala sinne och kombinationen av de två och hur det påverkar dig? Visste du att du har alla svar inom dig, och att du väldigt enkelt – med lite träning – kan hitta dom? Att du kan lära dig läsa av ditt energifält såpass bra att du intuitivt vet när någonting är rätt eller fel?
Visste du att ditt undermedvetna även lagrar allting? Som en databank ungefär. Allting finns där tillgängligt, men för att kunna komma åt den informationen så krävs det träning.

Min resa började för många år sedan när jag introducerades för meditation och konceptet mindfulness. Att lära mig att nå en energifrekvens där jag kan kommunicera med mitt inre, hjälpte mig i min resa att kunna kommunicera med universum. Allting börjar med dig. Hur uppkopplad du är till universums energifält, vilken frekvens du ligger på, hur du använder dina tankar och reglerar dina känslor. Om du förstår nyckeln i detta, och hur man låser upp låset, så är du redan där.
Vidare, valde jag att djupdyka i buddhism, som sedan tog mig vidare in i Asiens läkemedelskonst och snabbt startades ett hjul av nya sanningar och koncept som jag reaktivt kände inom mig är sanna och som följer naturens linje.
Jag skulle inte säga att jag är buddhist, däremot kan jag med handen på hjärtat säga att jag har en bredare syn och ett större perspektiv på världen, liv, livet efter döden, livet på andra sidan, meditation, intuition, attraktionslagen, osv osv.. tack vare den djupdykning jag gjort inom alla de olika områden som inspirerat mig.

För att förstå världen behöver man först förstå sig själv. Vet du vem du är? Är du redo att ta reda på det?
Känner du att du någonstans har en inre önskan om någonting större, att du vill bidra, utvecklas och leva i en ljusare energi med mindre stress och ångest?
Vet du vem du är, men har svårt att se din väg?

Oavsett vart du står, så är du exakt lika mycket människa som jag. Även om vi alla har olika förutsättningar att klara oss i samhällets gråa, monotona värld, så har vi samma möjligheter att utforska det som verkligen betyder någonting. Kärlek, utveckling, inspiration, motivation, ett meningsfullt liv..

Jag skulle aldrig kunna säga att jag är ”klar” nu. Jag är i ständig rörelse, en energi som aldrig slutar omvandlas och som aldrig försvinner. Därför är det ett ständigt arbete. Speciellt i en värld som denna, när så mycket arbetar emot en. Därför är det ännu viktigare att bidra med det man kan, att hjälpa och stötta andra, för att så många som möjligt ska kunna leva sina liv till deras fulla potential!
Så, därför gör jag det jag gör. Jag pratar med människor, guidar människor i deras egna sanning för att själva kunna se svaren. Vill du, så hjälper jag gärna dig också.


Tills vi hörs, allt gott!
Nathalie

Lämna ett svar