Mina kollegors spådomar

Mina kollegors spådomar

En dag bestämde jag mig för att ta med mig min tarotlek till mitt arbete, och talade om för mina kollegor att jag gärna spår dem som vill för övnings skull. Min tarotlek är en fantastiskt vackert illustrerad lek, av konstnären Hans Arnold. Skräckkonstnär nummer 1, i min värld.
Jag fick den av min far för några år sedan, då jag glatt talade om vems illustrationer som klädde korten. Min pappa talade han om för mig att det egentligen är otur att köpa sin egen lek, och gav den därför till mig. (I efterhand har han berättat att det självklart inte stämmer, och att han sa så då, för att jag skulle ta emot kortleken utan protester.) Kortleken har alltid sedan den varit min, och mycket kompatibel med mig, och visar mig alltid vilka kort jag ska lägga, i rätt ordningsföljd.

Kollegorna på min arbetsplats som ville bli spådda av mig var flera, och på mina raster satte jag mig på golvet mitt emot min klient och drog tre kort: Dåtid, nutid och framtid. Flera av mina kollegor kände jag naturligtvis en del från arbetet, men till min glädje kom även kollegor från andra team, som jag knappt ens visste namnet på tidigare.


En kollega såg jag hur barndomshemmet var alldeles beklätt med tyger – på golv, väggar och möbler. Hon bekräftade att så var det, och att familjen idag hjälps åt att sortera igenom all mängd textil, och bestämma vad de ska behålla.
En av mina kollegor skulle börja studera, och undrade vilken av hennes valda utbildningar som hon skulle välja. Jag såg i korten hur hon skulle komma att flytta till en annan stad, en bra bit bort från sin familj, och att några av hennes familjemedlemmar hade mycket att säga emot det valet. Jag såg en stark familjehållning. Kollegan bekräftade att en av utbildningarna bland hennes val faktiskt innebar en långväga flytt, och att hennes familj försökt att övertala henne om att välja en utbildning mycket närmre hemmet.
En tredje kollega undrade om hon skulle gifta sig rikt. Jag spådde att det tvärtom kommer att visa sig vara den framtida maken som gifter sig rikt, med henne. Samma kollega undrade över om någon vakade över henne, och med hjälp av korten kunde jag berätta hur en bastant kvinna gjorde detta. Någon som bodde i ett annat land än hon själv, som hade lätt att skaffa sig ovänner och sa vad hon tyckte. Jag såg hur de var mycket nära varann. Min kollega talade om för mig, att det var hennes kusin, som bott i USA och gått bort bara två år tidigare. De hade varit mycket nära, och beskrivningen av kusinen stämde in mycket bra.


Efter mina spådomar av kollegor kände jag mig mycket mer säker på min förmåga, och på bandet mellan mig och min lek.

🌟Via🌟

För att prata med mig om det spirituella,

ring 09 39-71 40 och slå direktnummer 222 🙏

🌛🌟🌜

Lämna ett svar