Kråkminne, kråksinne

Kråkminne, kråksinne

Jag kom att tänka på ett fint minne här om dagen, i tema djur, som jag gärna vill dela med mig av.
För flera år sedan, när jag ännu bodde i Stockholm och planerade att bli teckenspråkstolk, blev jag en eftermiddag sammankopplad med en gråkråka på Gamla Stans tunnelbanestation.
🐦‍⬛

Det var efter en heldag på folkhögskolan där jag studerade, och jag var på väg hemåt. När jag satt på en träbänk och väntade på nästa avgång, såg jag en gråkråka komma trampande med ett skönt gung på perrongen intill. Med ett enkelt skutt, var kråkan utanför mitt synfält och nere på spåret.
Trots att jag inte längre kunde se kråkan, var jag som i en lätt meditation av att ha följt den lilla fågelns steg och rörelser, och kände som om jag ändå visste precis var den befann sig. Jag upplevde hur den vandrade fram och tillbaka på spåret, kollade på något skräp, letade efter nåt ätbart.
Då kom tåget framrusande, och kråkan flög fort upp precis där mina ögon vilade. Där jag kände att den befann sig just nu.
🐦‍⬛

Det var en fin och viktig del i mitt spirituella uppvaknande, att få den bekräftelsen. Kråkfåglar har ju också alltid varit min favorit, i kategori fågel!

Via 🌟

För att prata med mig på Medial Vägledning, ring 0939 71 40, och knappa in direktnummer 222 de dagar jag står som tillgänglig på hemsidan.

🌛🐝🌜

Lämna ett svar