Vilken värld vill du skapa?

Vilken värld vill du skapa?

Vilken värld vill du leva i?
Detta är en fråga jag ställt mig själv många gånger under livets alla stormar och orkaner.
Jag har alltid haft en vision av mig själv, om världen och de runt omkring mig. Men visionen och det jag eftersträvat har inte speglat verkligheten alla gånger, och det blir lätt att man halkar av banan lika fort man satt sitt fotfäste.
Så, vilken värld vill jag leva i? Tittar man ut genom fönstret ser man en grå nyans av depression, segregering och kaos, där alla verkar leva mitt i sina egna missöden och fördärvelse. Hur lätt är det att skapa någonting, när allting runt omkring snurrar motsols? Hur lätt är det att höra sin inre röst och finna svaren inom sig, när hela världen omkring dig jobbar stenhårt med att distrahera dina tankar till den grad att du inte vet vem du är, vart du är på väg eller vad du har för syfte?

Det känns ibland som att jag har levt en livstid av kaos, trots mina ”unga 31 år”. Det har många gånger känts som att ryggsäcken varit alldeles för tung att bära, att det är menlöst och att det inte finns ett slut.

Många gånger har jag själv förundrats över den enorma styrka jag burit på, som hela tiden fört ena foten framför den andra. Och jag har reflekterat över varför det kommer sig att jag besitter denna styrka, ifall jag hela tiden ska använda den till att släcka bränder istället för att använda den till någonting bättre, ljusare.
Men så helt plötsligt en dag för några år sedan var det som att poletten trillade ner. Någonting i mig sa att jag har svaren inom mig. Någonting sa åt mig att titta inåt, snarare än utåt. Någonting sa att det finns en högre makt, en energi som endast kommer ur kärlek. Kalla det Gud, kalla det universum. Kalla det vad du vill. Men energin, den finns där. Och så fort man blir medveten om den och hur man själv är sammankopplad till den, så kan man inte blunda för det. Allting blir tydligt. Ljuset blir ljusare. Svaren blir lättare att nå. Reflektion, meditation, fokus, intuition. Allting kommer på köpet, så fort man förstår ljusets kraft, och ännu viktigare – när man förstår att man är en del utav den.
Du är exakt lika viktig som någon annan. Du har samma kraft inom dig, du kan få tillgång till samma kunskap och resurser som vilken annan människa som helst.

Om du känner att du är beredd att låsa upp svaren till ditt syfte och din framtid, så har du redan gjort valet inom dig. Jag finns här om du behöver en vägledande röst.
Så, vilken värld vill du skapa? När du förstår att det inte finns några begränsningar så kommer du istället att upptäcka alla möjligheter. Jag vill gärna vara en del av din resa!

Tills vi hörs, allt gott
Vänligen, Natha

Ett svar på ”Vilken värld vill du skapa?

Lämna ett svar